Hurghada väder

KOlla in de här då.. göttig temperatur, precis lagom! Sedan är det bra att det regnar NU, för då gör det inte det sen.. om ÅTTA dagar :-)  



Hur avundsjuka är ni egentligen?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Bästa idén ever - köp vattenpipa! Kan avändas på vår alla hjärtans dag fest med valfri tobak, för att göra oss alla lite mer kärleksfulla (spec. om det inte kommer ngra killar, måste ju våga PROVA DET SOM INTE PROVATS ÄNNU.)

2009-01-15 @ 11:55:37
URL: http://mlie.blogg.se/
Postat av: Sofie

Är det bara jag som är lite orolig för Gaza? Håll er i Hurghada. Nä men var rädda om er.

Tänkte jag ska lämna lite tips också, eftersom jag nu faktiskt varit i Hurghada.

Egypten är världens lättaste land att bli magsjuk i. På riktigt alltså. Drick minst 2 dl vatten innan du äter ngt. What so ever.

Få aldrig någonsin för er att köra bil i Egypten och FRAMFÖR ALLT inte i Kairo. Jag tror, ärligt, att det är från detta land begreppet "tuta och köra" härstammar. Alla kör som idioter.

Männen är svin. Sorry. Men så är det. Vi blev t.o.m. intryckta i ett hörn på Egyptiska museet av VAKTERNA som jobbade där. Klä på er så mkt ni pallar innan ni går ut. Annars lär ni få höra en hel del kommentarer.

Pruta gärna i flera dagar om det verkligen är ngt ni vill ha. Kom tillbaka ett par ggr. De lägger på som faen fastän man kan tycka det låter billigt från början. Alltså som FAEN.

Och om ni skulle få för er att åka til Papyrusmuseet så skit i det. Det var riktigt tråkigt.

Att snorkla är toppen i Egypten, likaså priserna, det är förmodligen underbart lagom väder just nu men glöm inte att ni är i Afrika (AJ!), utelivet var sjukt sparsamt när jag var där så förvänta er inte så mycket fest och glam. Dock var det ett underbart fint och spännande land att besöka. Och helt ärligt, man MÅSTE nästan åka och se pyramiderna om man väl ska dit. Men tänk på att det är långt att åka och var beredd på konvojer med beväpnade män.

Och nu kanske inget av detta stämmer alls eftersom det var 8 år sedan jag var där och Hurghada började precis florera som turiststad då. Men men. Kanske ngt som stämmer iaf :-)

2009-01-15 @ 17:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0