Helgens rosa skiva och lite till

PÅ begäran lägger jag upp lite bilder från helgens skiva. Carro och Soffan hade tydligen gått och blivit äldre och ville fira detta (den aktningsvärda åldern - tjugoåtta) med att anordna en fest i rosa tema (?) (undrar fortfarande lite varför) Det blev såklart en lyckad skiva, som alltid när vi träffas, många skratt, god mat och en jävla massa kackel!




MKT folk i liten lägenhet





Vissa var bättre utklädda än andra - Ola och Mange fick mycket beröm för sina skjortor. "Haha.. deras skjortor MÅSTE ju vara köpta från 40 kronors stället på H&M"




Födelsedagstöserna och Malle i mitten



Ooojdåååå!?



IP berättar antagligen något väldigt intressant



INTE ok Marie =) du är gravid!! (undra om jag får skriva det här?)



Vemfan drack dansk Fadøl??






Malin var väldigt nöjd med denna bilden under kvällen, Lina kanske inte lika mkt?



Sedan bar det iväg till Hipp (var annars) där vi träffade på ett gäng grabbar som hade svensexa. Killen som skulle gifta sig var utklädd till kossa, detta uppmärksammades givetvis!




IP var visst sugen på lite mjölk (?) Hrm





Någon var extra mogen



      

Sedan träffade vi på PiddeÅl (ett egentligen icke rumsrent smeknamn) som drog igång speed dejtning för mig och IP (önskemål från IP såklart). Fyra killar avverkades samtidigt som PiddeÅl klockade: "TRE minuter kvar tjejer" och pekade på sitt armbandsur.


En var polis, eller som jag uttryckte det "Cop" (rätt mkt coolare då), en annan hade värsta mustaschen, bjöd oss senare på efterfest, men som vi snällt tackade nej till. OCH tur var väl det, för när vi kom hem (till IP) fick vi beskåda hennes granne mittemot göra oanständiga saker med sig själv, sprittsprångande naken . IP ringde såklart direkt ner till Carro (som bor under) för att berätta. En exalterad Caroline utbrister, JAG SKA FILMA och lägger på luren. Det blev dock ingen film, han såg oss och drog ner rullgardinen. Jag får fortfarande upp hemska bilder i mitt huvud, inte ok och inte speciellt trevligt.


Vaknade dagen efter ensam i Ilonas lägenhet. Det visade sig att IP letat frukostbullar i EN timme, men ändå bara hittat gårdagens. Jaja.. får man finbesök så får man =) därefter bar det iväg till Svalöv för namngivningsfest för Ante och Ninas Frans. Det blev smörgåstrårta, bubbel,dikt och lite musik. En trevlig tillställning.





Smörgåstårta


Musik från Ninas far

    

Bubbel





Köffe och prinsesstårta såklart!




Vi hade roligt också



eller inte alla... hehe (Ola, om du läser detta.. snart kommer det - DITT inlägg!!!)

SLUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0