Emelies cookalong


Emelie gör kalkonfilé med olivyoghurt. Kalkonen ska skäras i bitar och stekas på låg värme. Annars blir den torr. Observera handskarna, tänk på svininfluensan!


lök och oliver hackas. Oliverna kräver 100% koncentration, löken är det inte lika noga med.


Fontana kalamataoliver (urkärnade)


Lägg matyoghurt i en skål. Nu går det utmärkt att även slicka på fingrarna eftersom handskarna tydligen tagit av. 



Hacka även timjan och blanda allt tillsammans med matyoghurten. Tänk på att använda en bra kniv. gärna en tandad.



Färdigt och fint upplagt på finaste serveringsfat. Nu ska du bara duka fram till din älskade.

Receptet hittar du på www.ica.se (det är sant)

 


Kommentarer
Postat av: anna

förlåt emelie, men HAAAHAHAHA. SÅ söt!

2009-09-25 @ 16:42:34
Postat av: TP

Hahaha:) Bästa bildserien nånsin!



Ps. Ni kanske skulle ge ut en kokbok tillsammans?

2009-09-25 @ 21:49:53
Postat av: Camilla

Hahahaha! Så roligt! Håller definitivt med TP :)

2009-09-26 @ 09:44:06
URL: http://oskrivnablad.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0